Veel gestelde vragen

Waar kan ik de iStoires-uitgave van Els Snick krijgen?

Je kan een unieke uitgave van het verhaal van Els Snick  met het beeld  ‘De duizeling van Léon Spilliaert gratis verkrijgen als je aanwezig bent op één van de locaties en momenten waarop het verhaal verdeeld zal worden.

Waar kan ik de iStoires-uitgave van Charlotte Mutsaers krijgen?

Je kan een unieke uitgave van het verhaal van Charlotte Mutsaers met het beeld  ‘Baden te Oostende’ van James Ensor via de webshop van iStoires aankopen.

Mag ik ook een verhaal schrijven?

Je bent nu te laat, probeer er op tijd bij te zijn bij de volgende editie van Drijfhout.

Waarom is mijn verhaal (nog) niet gepubliceerd?

Alle verhalen worden grondig nagelezen om te oordelen of ze in aanmerking komen voor de verhalenverzameling op Drijfhout. Als je verhaal niet in aanmerking komt dan sturen we je binnen de week een antwoord waardoor je de mogelijkheid krijgt om je verhaal alsnog bij te sturen zodat het wel op Drijfhout gepubliceerd kan worden.  Als je verhaal wel in aanmerking komt dan zal het binnen de 14 dagen na inzending gepubliceerd worden op Drijfhout.be. De dag dat het online gezet wordt, sturen we je meteen een bericht zodat je jouw verhaal ook zelf kan delen met lezers.

Wie leest er deze verhalen?

De verhalen op Drijfhout.be zijn gratis te lezen voor ieder die de website bezoekt. Alle verhalen kunnen gedeeld worden via sociale media zoals Facebook, Twitter, … Hoe meer de verhalen gedeeld worden hoe meer lezers de verhalen te zien krijgen. Door zelf ook actief je eigen verhaal te delen (en graag ook dat van anderen) via je sociale netwerken of via e-mail verhoog je de kans als schrijver gelezen (en ontdekt) te worden.

Zijn er prijzen te winnen?

Nee, er zijn geen prijzen te winnen. Uit de ingestuurde verhalen kiezen we er enkele die we op het slotevent zullen voorlezen. Als jouw werk gekozen wordt dan brengen we je op de hoogte en ben je eregast op de slotavond  van Drijfhout. Dat evenement zal plaats vinden in de bibliotheek van Oostende op 27 april 2017.

Is Drijfhout een wedstrijd?

Drijfhout is geen wedstrijd. Drijfhout wil auteurs een kans geven om gepubliceerd te worden. Door het thema van de verhalen vast te leggen willen we de lezer een avontuurlijke verkenning van Oostende bieden. Op het slotevenement van Drijfhout worden enkele verhalen voorgelezen worden.